vast tarief voor een (echt)scheiding

Echtscheiding met subsidie

euro 92,50 per persoon

euro 92,50 Per persoon
inclusief griffierecht en BTW

een bespreking met ouderschapscoach
Ouderschapsplan
Alimentatieberekening
Vermogensverdeling
Scheidingsconvenant
Bekrachtiging Rechtbank
vast tarief subsidie  

Echtscheiding incl. kosten rechtbank

euro 975 per persoon

euro 975 Per persoon
inclusief griffierecht en BTW

een gratis kennismakingsgesprek
drie mediation besprekingen
een bespreking met ouderschapscoach
Ouderschapsplan
Alimentatieberekening
Vermogensverdeling
Advies fiscaal en juridisch
Scheidingsconvenant
Bekrachtiging Rechtbank
vast tarief met kinderen

Vast tarief voor mediation bij een scheiding

Mediation voor een vast tarief. De bovenstaande prijzen zijn all-in. Dit is dus inclusief btw, de kosten voor indiening bij de rechtbank en het griffierecht ( kosten van de rechtbank). Heeft u een inkomen van minder dan
euro 37.300 dit is per persoon? Dan kan een van u beiden of u allebei in aanmerking komen voor subsidie. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie en u een verzamelinkomen ( per persoon) heeft van meer dan euro 26.000 dan betaalt u een toeslag van euro 53 per persoon. Het bedrag dat u dan betaalt voor alle besprekingen is euro 105 per persoon. Het kan ook voorkomen dat een van u beiden in aanmerking komt voor subsidie. Dan betaalt een persoon euro 53 of  euro 105 en diegene die geen subsidie krijgt het bedrag van euro 975. U kunt dat bedrag als u dat wilt altijd samen delen.

Mocht u na 4 mediation besprekingen niet tot het ondertekenen van een convenant zijn gekomen dan is het mogelijk om een afspraak voor een vervolgbespreking te maken. De prijs per extra bespreking is euro 100 per persoon. De besprekingen duren gemiddeld anderhalf uur tot 2 uur. De kosten voor het griffierecht, het landelijk tarief voor de rechtbank, bedragen euro 143,50 per persoon ( euro 39 wanneer u in aanmerking komt voor subsidie) en zijn in de tarieven verwerkt.

Het vast tarief geldt ook wanneer er sprake is van een ondernemer of onderneming.

Een kennismakingsgesprek is bij ons kosteloos en duurt ongeveer 45 minuten. Bel ons gerust voor meer informatie 076 5320444.