Mediators en Zenon Scheidingsdesk

Zenon Scheidingsdesk

Zenon Scheidingsdesk is een kantoor waarin de bemiddeling bij (echt)scheiding centraal staat. Wij staan u met raad en daad terzijde.

 

team-zenon

Wat kunnen wij voor u betekenen

2
Wij begeleiden de gesprekken
Tijdens de besprekingen komen alle zaken die van belang zijn aan bod. U kunt onder begeleiding van een onafhankelijke mediator makkelijker komen tot overeenstemming en de mediator geeft u inzicht en geeft aan wat gebruikelijk is.
1
Voortgang en afspraken
Tijdens de gesprekken bewaken wij de voortgang en trachten samen met u te komen tot overeenstemming. Wij inventariseren de te nemen beslissingen en geven uitleg over de eventuele gevolgen van besluiten die u neemt.
3
Proces van mediation
Zaken waar u normaliter niet veel mee te maken heeft zoals alimentatieberekeningen, pensioenverevening en vermogensverdeling maken wij voor u inzichtelijk. Wij geven uitleg over de berekeningen en de wettelijke verdeling zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen.
4
Convenant en Rechtbank
Nadat alle relevante onderwerpen zijn besproken en besluiten zijn genomen zorgen wij voor de vastlegging in een deugdelijk echtscheidingsconvenant en zorgen wij ervoor dat dit convenant wordt bekrachtigd door de rechtbank.

Zenon Breda

Zenon Scheidingsdesk in Breda voor deskundige hulp en advies bij een echtscheiding
bel 076 5320444

team zenon 2016

Wat kunt u van ons verwachten.

Bij Zenon Scheidingsdesk werken mediators gespecialiseerd in de begeleiding en advisering bij een echtscheiding.
Samen met u bekijken wij wat uw wensen zijn en hoe wij u kunnen helpen.

1
2
3
mediators zenon